Workshop 
(pro členy zdarma, pro ostatní za 800 Kč)

Chystáte se založit sociální podnik s gastronomickým zaměřením?
A jak takové aktivity učinit udržitelnými? Ekonomicky, sociálně i environmentálně.

Vystoupí projektový a marketingový expert pro sektor HORECA František Korál (100PROgastro):

• Trendy v gastronomii
• jak na rizika a úskalí gastro podnikání
• rozdíl mezi úspěšným a neúspěšným marketingovým a podnikatelským gastro plánem
• personalistika
• proveditelnost případného záměru

Se školitelem bude možné se domluvit na dalších osobních konzultacích.

Diskutovat dále budou zástupci příkladů dobré praxe sociálních podniků a experti na udržitelnost:
Michal Jirsa (Envira o.p.s)
Leoš Mačák (Tichá kavárna)
Zoran Dukič (Bílá vrána)
Pavla Kotíková (Bezobalu)
Jakub Trnobranský (Etnocatering)

Pro závaznou účast se prosím registrujte do 16.4. na tomto formuláři.