Logo OPZ barevn

 

 

 

Workshop 
(pro členy zdarma, pro ostatní za 800 Kč)

Chystáte se založit sociální podnik s gastronomickým zaměřením?
A jak takové aktivity učinit udržitelnými? Ekonomicky, sociálně i environmentálně.

Vystoupí projektový a marketingový expert pro sektor HORECA František Korál (100PROgastro):

• Trendy v gastronomii
• jak na rizika a úskalí gastro podnikání
• rozdíl mezi úspěšným a neúspěšným marketingovým a podnikatelským gastro plánem
• personalistika
• proveditelnost případného záměru

Se školitelem bude možné se domluvit na dalších osobních konzultacích.

Diskutovat dále budou zástupci příkladů dobré praxe sociálních podniků a experti na udržitelnost:
Michal Jirsa (Envira o.p.s)
Leoš Mačák (Tichá kavárna)
Zoran Dukič (Bílá vrána)
Pavla Kotíková (Bezobalu)
Jakub Trnobranský (Etnocatering)

Pro závaznou účast se prosím registrujte do 16.4. na tomto formuláři.

 

Workshop je realizován v rámci projektu TESSEA v novém, CZ.03.2.63/0.0/0.0/99_041/0002235.